INSTANT: Σχεδιασμός με το… μαγικό ραβδί της Tabs and Spaces
Άρθρα
25-Jan-2022

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του ερευνητικού έργου «INSTANT: Intelligent platform for providing Staffing and Training in the Hotel Industry / Έξυπνη πλατφόρμα Στελέχωσης και Κατάρτισης στη Ξενοδοχειακή βιομηχανία».

Στόχος του έργου, είναι μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας INSTANT, να δώσει λύσεις στα προβλήματα στελέχωσης του ξενοδοχειακού τομέα.

Ειδικότερα, μέσω της Πλατφόρμας επιδιώκεται α) η εξεύρεση λύσεων για τη στελέχωση των ξενοδοχειακών μονάδων με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, β) η υποστήριξη των εργαζομένων σε διαδικαστικά ζητήματα που άπτονται της εργασίας τους (π.χ. εξεύρεση στέγασης, άδειες παραμονής και εργασίας στην Κύπρο, κ.λπ.) και γ) η παροχή δυνατοτήτων σε ημεδαπούς και αλλοδαπούς εργαζομένους να εξελίξουν τις ικανότητες, δεξιότητες και γνώσεις τους μέσα από εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια, τα οποία θα σχεδιαστούν και θα προσφέρονται στο πλαίσιο του INSTANT.

Θέλει ουσιαστικά να αναβαθμίσει την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών για την άμεση αντιμετώπιση των προκλήσεων της ξενοδοχειακής βιομηχανίας που σχετίζονται με την απασχόληση προσωπικού και των αναγκών κινητικότητας και κατάρτισης τους. 

Με το… μαγικό ραβδί  της Tabs and Spaces

Πίσω από τον σχεδιασμό της πρωτοποριακής και απαιτητικής ομολογουμένως πλατφόρμας INSTANT, βρίσκεται η Tabs and Spaces. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης ιστοσελίδων στην Κύπρο που φέρνει καινοτομία και ευελιξία στις συνεχώς μεταβαλλόμενες και αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων και των πελατών. Αναλαμβάνει τον σχεδιασμό διαφόρων Projects. Από προσαρμοσμένες πύλες και εταιρικούς ιστότοπους έως εφαρμογές για κινητά και ηλεκτρονικά καταστήματα. Η ομάδα της Tabs and Spaces έχει την τεχνογνωσία και τις απαιτούμενες δεξιότητες για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη των πελατών της. 

Ο ρόλος της Tabs and Spaces στο project INSTANT

Η Tabs and Spaces  έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο προς την ανάπτυξη της πλατφόρμας INSTANT σχετικά με το προγραμματιστικό κομμάτι. Θα χτίσει ουσιαστικά την πλατφόρμα. Σκοπός της  Tabs and Spaces είναι να μεταφράσει τις επιχειρησιακές απαιτήσεις του project σε τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία θα μπορούν να υλοποιηθούν.  

Σαν ηγέτης του Work Package 4, η  Tabs and Spaces παίζει καθοριστικό ρόλο στον συντονισμό και οργάνωση των tasks που υπάγονται μέσα στο WP4 και μεταξύ των partners για σωστή διεκπεραίωση του κομματιού αυτού.

Προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη προς τους υπόλοιπους φορείς και Project Coordinator ώς προς την αρχιτεκτονική της πλατφόρμας. Πως θα χτιστούν δηλαδή οι λειτουργίες της αλλά επίσης και για τους περιορισμούς που μπορεί να αντιμετωπίσει το project από τεχνικής πλευράς.

Εγγυημένη επιτυχία

Ένα σπουδαίο ερευνητικό Project λοιπόν φέρει την υπογραφή της Tabs and Spaces. Η τεχνογνωσία και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων της Tabs and Spaces διασφαλίζουν ότι το αποτέλεσμα του όλου έργου δεν μπορεί παρά να είναι… επιτυχημένο. 

Τελευταία νέα

Σε κοινοπραξία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και πανεπιστήμια με εμπειρία και γνώσεις στις ανάγκες του τουριστικού και ξενοδοχειακού τομέα συμμετέχει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου για την υλοποίηση νέου ερευνητικού έργου με τίτλο «INSTANT: Intelligent platform for

Δελτία Τύπου

Ερωτηματολόγια για ξενοδόχους, υπαλλήλους ξενοδοχείων και άνεργους που αναζητούν εργασία στον ξενοδοχειακό κλάδο

Δελτία Τύπου

Ένα πολύ ενδιαφέρον workshop διοργανώνεται σήμερα Δευτέρα 6/12 από τις 15:00 μέχρι τις 17:00 το απόγευμα με θέμα την  "INSTANT Platform".

Δελτία Τύπου

Η πλατφόρμα INSTANT αναμένεται να είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα που θα επιδιώξει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ προσφοράς και ζήτησης στον κλάδο της φιλοξενίας και να αναβαθμίσει την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών δημιουργώντας μια ενιαία θυρίδα πληροφοριών (ένα ‘o